fbpx
Cryptomarkt krijgt klappen, bitcoin daalt 30 procent

De bitcoin blijft dalen. De cryptovaluta die ooit marktleider was, is nu 30 procent minder waard dan het record van 20.000 dollar dat op 17 december werd gevestigd.

Woensdag stond de valuta op 14.400 dollar met een marktaandeel van nog slechts 34 procent. Precies een jaar terug was dat nog 85%.

Het lijkt erop dat beleggers de bitcoin ontvluchten vanwege de geruchten dat regelgevers in zowel China als Zuid-Korea op het punt staan ​​om de industrie te kraken. Aangezien deze twee landen een dominant aandeel hebben in de wereldwijde cryptocurrency-handel, zou dit grote invloed kunnen hebben op de prijzen.

Regulatoren in China zouden van plan zijn de bitcoin mining-industrie de nek om te draaien omdat Beijing ongerust is over de buitensporige elektriciteitsconsumptie die hiermee gepaard gaat, alsmede de financiële risico’s en kapitaaluitstroom.

Enkele andere cryptovaluta’s werden ook geraakt. De ripple en de cardano daalden respectievelijk 25 en 19 procent. Bij de stijgers groeide de ethereum 84 procent sinds het begin van het nieuwe jaar.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…