fbpx
‘Cruciale blunders kwamen Robinhood duur te staan’

Een dag na de uitschakeling van Robinhood in de bekercompetitie, zegt trainer Roberto Godeken dat er geen sprake is geweest van onderschatting van de tegenstander Happy Boys.

Godeken zegt aan qn.sports dat hij teleurgesteld is in de wijze waarop zijn jongens gepresteerd hebben en denkt daarbij onder andere aan het gebrek aan agressiviteit om de opponent onder druk te zetten; ook het tempo van de balcirculatie was te laag.

Daarbovenop maakte Robinhood 2 blunders in de wedstrijd, die meedogenloos werden afgestraft door Happy Boys.

Robinhood kan zich nu volledig concentreren op de competitie en natuurlijk ook op de wedstrijd in Jamaica, waarvan de tegenstander nog niet bekend is.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…