fbpx
Criminelen klemgereden door RBT Paramaribo

GFC NIEUWS- Leden van het Regio Bijstands Team Paramaribo (RBTP) hebben in het weekend twee criminelen klemgereden op de hoek van de Mahony- en de Tourtonnelaan.

De mannen hadden een tas met een groot geldbedrag buitgemaakt uit een voertuig dat geparkeerd was aan de Raghoebarsingstraat, Kwatta.

Na hun daad reden ze weg in een gereedstaande auto.

Niet te lang daarna werd het voertuig – met daarin twee van de drie criminelen – klemgereden. De derde verdachte werd ergens in het ressort Ramgoelam in de kraag gevat.

De buit is nog niet terecht.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.