fbpx
Criminelen die vrouw op klaarlichte dag beroofden dezelfde dag gepakt

GFC NIEUWS- Twee criminelen die een 46-jarige vrouw donderdagochtend omstreeks 9.15 uur beroofden, zijn dezelfde dag door de politie gepakt.

De vrouw werd van twee tassen, een geldbedrag, een mobiele telefoontoestel en andere belangrijke documenten beroofd voor de woning van haar vader die momenteel uitlandig is.

Op camerabeelden is te zien hoe de vrouw beroofd wordt door twee gewapende en gemaskerde criminelen. De criminelen rukten twee tassen weg die de vrouw in haar bezit had. Daarna stapten zij in een gereedstaande auto en reden weg.

Na goed speurwerk konden politieambtenaren van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de vermoedelijke overvallers aanhouden in de middaguren van dezelfde dag.

Het betreft in deze de 31-jarige Guillermo A. en de 34-jarige Fabian M.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)