fbpx
Criminele bende opgerold die woningen van personen die in het buitenland vertoeven binnendringen

GFC NIEUWS- De politie van Albina heeft in de maand april een aantal aangiften opgenomen van inbraken, gepleegd in hun ressort op verschillende woonadressen.

De bewoners van die woningen bevinden zich momenteel buiten Suriname. Uit de huizen zijn onder andere televisietoestellen, lichtmotoren, stereo-installaties, ventilatoren en kledingstukken gestolen.

Rechercheurs van de Politie Regio Oost hebben inmiddels zes inbraakzaken opgelost, waarbij vier verdachten zijn aangehouden en opgesloten te weten: de 31-jarige Regilio R., de 13-jarige D. J. de 20-jarige Amith J. en de 21-jarige Marvin K.

Uit het politieonderzoek is ook naar voren gekomen, dat Amith en Marvin ook in de stad en wel in Munderbuiten actief zijn geweest. Zij worden door de politie van Munderbuiten verdacht van vier inbraken en twee berovingen.

Toen de grond in de stad Amith en Marvin te heet onder de voeten werd, doken zij onder in Albina, alwaar zij een inbrekersbende vormden met Regilio en de 13- jarige D.J.

Ondertussen is een deel van de gestolen goederen gevonden door de politie.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.