fbpx
Crimineel kort na inbraak ingerekend

GFC NIEUWS- De 36- jarige Maikel A. is op 20 februari kort na een inbraak in een woning in Lelydorp aangehouden.

De inbrekers hadden het woonadres in een voertuig aangedaan. Getuigen gaven het kentekennummer van dat voertuig door aan de politie. Kort daarna signaleerden politieambtenaren van Rijsdijk en het Regio Bijstand Team Midden het voertuig en zetten de achtervolging in.

Tijdens de achtervolging veroorzaakten de inbrekers een frontale botsing met een tegenligger. De bestuurster van dat voertuig moest per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Er bleken drie criminelen in de vluchtauto te zitten. Twee zagen kans te ontkomen door een bosschage in te vluchtten. De derde crimineel, die de auto bestuurde, werd aangehouden. Het betreft in deze de 36- jarige Maikel A.

In de vluchtauto zijn de gestolen goederen aangetroffen. Daarnaast zijn ook andere spullen in de auto aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk ook van misdrijf afkomstig zijn.

Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de voortvluchtige kompanen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.