fbpx
Facebook Pagelike Widget

Crèchemedewerkers, crafters en entertainers uitbetaald

GFC NIEUWS- Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting is vanmorgen gestart met het uitbetalen van de particuliere crèches en peuterscholen medewerkers, crafters en entertainers.

Deze uitbetaling heeft plaatsgevonden op het erf van de Stichting Volkshuisvesting aan de Madeliefjestraat.

Morgen wordt de uitbetaling van particuliere crèches en peuterscholen medewerkers voortgezet. De overige groepen belanghebbenden moeten voor nadere informatie omtrent uitbetaling de mediaberichten volgen, alsmede berichten vanuit de Ministeries van Arbeid en Financiën.

De reguliere storting van AOV op de Monikarta en op de bankrekeningen heeft reeds plaatsgevonden. De uitkering van extra SRD 525, – per persoon volgt binnenkort.

Mensen die vragen hebben of zich willen registreren over Financiële Bijstand voor Mensen met een Beperking en Financiële Bijstand Sociaal Zwakke Huishouden, stapt u gerust naar het wijkkantoor in uw buurt. Niet bellen.

Mensen die vragen hebben of de registratie voor AKB wensen te doen, kunnen terecht bij het AUSV-Fonds aan de Gemenelandsweg # 121 (op het erf van het AOV-Fonds). Er zijn ook kantoren te Atjoni, Saramacca, Coronie en Nickerie.

Verder kan ondersteuning worden gevraagd door:

Werknemers en Klein zelfstandigen die:

Vanwege COVID-19 maatregelen is de persoon ontslagen door zijn werkgever;
Vanwege COVID-19 maatregelen heeft de persoon geen/minder werk bij zijn huidige baan;
Andere inkomstenprobleem, aantoonbaar als gevolg van COVID-19;
Vanwege COVID-19 maatregelen is het bedrijf gesloten/gedeeltelijk gesloten/is de 
omzet van de onderneming aanzienlijk en
Andere reguliere vreemde valuta betaling.
SRD-ondersteuning Vreemde Valuta Kleine Betalingen
Huishuur;
Aflossing autolening en
Aflossingen studielening

Mensen die vallen onder de voornoemde categorieën komen na goedkeuring van hun aanvraag in aanmerking voor SRD 1.500, – per persoon per maand.

Meer nieuws

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…