Covid-team ’s Lands Hospitaal voelt krachten afnemen en houdt bemoedigingsdienst

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Covid-19-team van het ’s Lands Hospitaal voelt de krachten afnemen, maar hield op 1 juni een bemoedigingsdienst.

Met in acht neming van de stringente veiligheidsmaatregelen konden zowel de niet besmette aanwezigen als goed aangesterkte en herstellende Covid-19-patiënten aan de andere kant publiek zijn.

Met dit signaal geven de frontlinie zorgverleners aan dat ze met liefde zich ontfermen over de patiënten, maar eenieder begrijpt dat ze aangeven dat als er niet gauw hulp komt, zij het niet meer aankunnen, zegt de PR van het ziekenhuis.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Nieuw Chinees vaccin CoronaVac goedgekeurd door de WHO, belooft 100% bescherming tegen ernstige ziekte

“Dat die hulp op korte termijn niet van de gemeenschap gaat komen, getuigt van het hoge aantal besmettingsgevallen en het feit dat sommige mensen nog steeds niet geloven dat het om de werkelijkheid gaat en nog geloven in complottheorieën en zich niet laten vaccineren en anderen dat ook aanraden.”

Pastor Claudwin Misiekaba begon en eindigde zijn gebed met ‘Dankjewel, dankjewel, dankjewel’ gericht aan het personeel.

Het verpleeghoofd, Samantha Toney, de zorgmanager, zuster Marjory Willems, en de verpleegkundig directeur, zuster Suze Holband, kwamen woorden tekort om het personeel te bedanken voor de bereidwilligheid om tij en ontij beschikbaar te zijn.

Medisch directeur Soenita Nannan Panday-Gopisingh bedankte het personeel ook en vroeg om nog even door te bijten totdat er hulp komt. “Dan krijgt u de kans om op adem te komen.”

Overige berichten