fbpx
Facebook Pagelike Widget

Covid-19 persconferentie vandaag om 16.00 uur

GFC NIEUWS- De reguliere persconferentie van het Nationale Covid -19 Managementteam zal vandaag om 16.00 uur aanvangen.

Deze ontmoeting met de media zal in de congreshal plaatsvinden. Eenieder aanwezig in de hal zal een mond- en neuskap moeten gebruiken.

Vanaf donderdagavond 18.00 uur geldt er een algehele lockdown. Hoewel velen gehoor geven aan de oproep om thuis te blijven, blijkt een grote groep zich toch niet te houden aan de strengere maatregelen om verdere besmetting tegen te gaan.

Voertuigen gaan af en aan en voor een aantal winkels vormen zich lange rijen, blijkt op foto’s die worden gedeeld op social media.

Eerder werd aangekondigd dat de total lockdown zich in de soft stage bevindt. Dat wil zeggen, dat niet directe de harde maatregelen zijn getroffen maar dat de bestaande maatregelen wel zijn verscherpt.

Indien gedurende deze periode zaken niet naar tevredenheid zijn verlopen, zal de overheid genoodzaakt zijn om de maatregelen verder te verscherpen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…