fbpx
Covid-19-overtreders zullen nu beboet worden door de politie

GFC NIEUWS- De politie zal vanaf vandaag ertoe overgaan om personen te bekeuren die de Covid-19-maatregelen overtreden.

Op vrijdagavond 14 augustus is de politie weer begonnen met het oppakken van lockdown-overtreders. Zij zijn ook overtreders van de Wet Uitzonderingstoestand.

Vanaf vrijdag 14- tot en met woensdag 19 augustus zijn 228 lockdown-overtreders opgepakt en overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie, alwaar zij tot en met vijf uur in de ochtend worden opgehouden.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…