Covid-19 checkpoint naar KKF-terein

GFC NIEUWSREDACTIE- Vanwege de enorme toename van het aantal besmettingen met en het daardoor toegenomen aantal ziekenhuisbehoeftige (Covid-19 suspecte en Covid-19 positieve) patiënten, is er een gebrek aan opvangmogelijkheden ontstaan op de locatie aan de Abraham Samsonstraat.

Hierdoor is besloten de Covid-19 checkpoint ingaande te verhuizen naar het KKF-terrein waar er een “noodhospitaal” is opgezet.

Wie kan terecht bij de Covid-19 checkpoint op het KKF-terrein?

De Covid-19 checkpoint op het KKF-terrein is uitsluitend voor patiënten die eventueel moeten worden opgenomen:

– positieve patiënten in thuisisolatie en suspecte patiënten in thuisquarantaine die verslechteren, bij voorkeur vooraf aangekondigd door de huisarts;
– patiënten vanuit de verschillende swabunits die opnamebehoeftig zijn, die vooraf zijn aangekondigd.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Niet-gevaccineerden verplicht rond te lopen met doodskopbord

De Covid-19 checkpoint op het KKF-terrein is te bereiken:

– via de ingang aan de Benjaminstraat en
– telefonisch via de centrale van het AZP 442222 toestelnummers 8832 en 8833.

De patiënten die de SEH op het AZP terrein bezoeken (uitsluitend niet Covid-gerelateerde spoedgevallen), moeten bij de triagepost dicht bij de ingang enkele korte vragen beantwoorden om gescreend te worden op Covid-klachten. Het is in uw eigen belang om de vragen naar waarheid te beantwoorden!

Huisartsengevallen dienen zich aan te melden bij hun huisarts of de wachtdokter.

Let wel: Mensen met milde Covid-klachten, die niet ziek genoeg zijn voor opname, moeten naar de reguliere swabposten om te swabben.

Het AZP doet een beroep op eenieder om zich te houden aan de voorgeschreven Covid-19 maatregelen en zich te laten vaccineren!

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten