fbpx
Covid-19 angst – en stresssessies voor personeel ’s Lands Hospitaal

GFC NIEUWS- Het personeel van ‘s Lands Hospitaal krijgt vanaf deze week hulp van psycholoog Sulaika Joemai om met angst – en stressgevoelens met betrekking tot Covid-19.

Maandag startte zij sessies om het personeel bij delen te informeren over de symptomen van angst en stress. Per dag doet ze 2 sessies om 8.00 en 11.00 uur. Dit doet zij geheel vrijwillig.

De directie heeft gemeend om ook aandacht te besteden aan de mentale gemoedstoestand van het ziekenhuispersoneel om met de aangereikte tools door de psycholoog om te kunnen gaan met deze situatie.

Het is de werknemers aangeboden om individueel contact op te nemen met de psycholoog als ze menen tekenen in hun eigen gedrag te herkennen voor wat de symptomen betreft en of ze gewoon meer willen weten over het onderwerp.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…