fbpx

COVAB bezorgt educatieve dag aan MULO Botromankie

Het EFS College COVAB heeft aan 26 leerlingen van muloschool Botromankie een educatieve dag bezorgd.

Het doel van deze dag was erop gericht, de leerlingen van het derde leerjaar, te informeren en bewust te maken over de studiemogelijkheden die het opleidingsinstituut COVAB te bieden heeft. Maar ook om hen inzicht te verschaffen in de carrièremogelijkheden van de verpleging.

Tijdens de rondleiding die onderdeel was van deze activiteit, zijn onder andere de Sportzaal, de afdeling Desktop-Publishing en de Bibliotheek belicht, zodat de studenten een beeld konden krijgen van de faciliteiten van COVAB.

Hierna vervolgden de studenten hun weg naar het Auditorium waar er een presentatie verzorgd is geworden door Sherina A Loy, Hoofd PR & Marketing over het ontstaan van COVAB en de opleidingen die er verzorgd worden. Er is ook aandacht geschonken aan de activiteiten van de studenten.

BEKIJK OOK
Jonge Surinaamse Nederlander en bewoners ruimen centrum Para op

De dag is verder afgewerkt met een demonstratie gedaan door docent Haniff Alim over de anatomie materialen die gebruikt worden tijdens de anatomielessen.

Hierop aansluitend liet Mirelda Welkens enkele verpleegkundige handelingen zien. De studenten en de begeleiders, Aladin en Houthakker, blikken terug op een warm ontvangst en een leerrijke dag.