fbpx
Courtyard Children’s Foundation presenteert B-FIT Funbathon

Courtyard Marriott Paramaribo, in de hoedanigheid van haar stichting The Courtyard Children’s Foundation, zal op zaterdag 8 juni voor de tweede keer een sportevenement houden.

Het sportevenement heeft een jaarlijks terugkerend karakter en zal dit maal in samenwerking met Bernadette Agbulos van sportschool B-FIT georganiseerd worden.

Deelnemers zullen meedoen met een fitness-programma onder leiding van Bernadette Agbulos. Voor SRD 50 kunnen deelnemers zich registreren en ontvangen zij een T-shirt. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel, namelijk de projecten van The Courtyard Children’s Foundation.

The Courtyard Children’s Foundation zet zich in om bewustwording te creëren voor de situatie van Surinaamse kinderen in nood en fondsen beschikbaar te stellen om hulp te kunnen bieden aan deze kinderen.

De Foundation werkt rechtstreeks met verschillende tehuizen in Suriname die zich ontfermen over mishandelde, minderbedeelden, kans-arme en zieke kinderen zoals Stichting Matoekoe, Stichting Odoniti en Stichting The Risen Glory.

De board van The Courtyard Children’s Foundation heeft als missie de kinderen in nood te identificeren en hulp aan te bieden. De hulp kan van alles inhouden: medische hulp, zorg, begeleiding en spullen.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.