fbpx

Courtyard Children’s Foundation presenteert B-FIT Funbathon

Courtyard Marriott Paramaribo, in de hoedanigheid van haar stichting The Courtyard Children’s Foundation, zal op zaterdag 8 juni voor de tweede keer een sportevenement houden.

Het sportevenement heeft een jaarlijks terugkerend karakter en zal dit maal in samenwerking met Bernadette Agbulos van sportschool B-FIT georganiseerd worden.

Deelnemers zullen meedoen met een fitness-programma onder leiding van Bernadette Agbulos. Voor SRD 50 kunnen deelnemers zich registreren en ontvangen zij een T-shirt. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel, namelijk de projecten van The Courtyard Children’s Foundation.

The Courtyard Children’s Foundation zet zich in om bewustwording te creëren voor de situatie van Surinaamse kinderen in nood en fondsen beschikbaar te stellen om hulp te kunnen bieden aan deze kinderen.

BEKIJK OOK
Willy Soemita overleden

De Foundation werkt rechtstreeks met verschillende tehuizen in Suriname die zich ontfermen over mishandelde, minderbedeelden, kans-arme en zieke kinderen zoals Stichting Matoekoe, Stichting Odoniti en Stichting The Risen Glory.

De board van The Courtyard Children’s Foundation heeft als missie de kinderen in nood te identificeren en hulp aan te bieden. De hulp kan van alles inhouden: medische hulp, zorg, begeleiding en spullen.