fbpx

Corrupte Surinaamse politici zullen komende jaren doorbrengen in cellen Santo Boma

INGEZONDEN- Corrupte politieke figuren in Suriname zullen de komende jaren, misschien langer, hun tijd moeten doorbrengen in de verschillende cellen in Santo Boma.

gemberslank facebookQ | GFCHet lijkt er erg veel op dat de regering Santokhi РBrunswijk de verdorven personen binnen het politieke veld voor het gerecht wil laten slepen. Indien schuldig bevonden worden waarschijnlijk de cellen aldaar als woonplaats aan hen toegewezen. 

Van president Santokhi, die gekwalificeerd mag worden als integer, kan verwacht worden dat hij zonder enige schroom zal trachten om malversaties van gewezen politieke figuren aan het licht te brengen. Dat heeft hij immers ook aan het volk beloofd.

Het is publiek geheim dat veel personen hun politieke macht hebben misbruikt om binnen heel korte tijd miljonair te worden met geld wat toekomt aan het volk. De meerderheid Surinamers werkt jaar in jaar uit keihard om op een eerlijke manier een beetje vooruit te komen in het leven. Iets wat velen helaas niet lukt vanwege de hyperinflatie die continue gaande lijkt te zijn.

Het is gewoon heel moeilijk om in Suriname goed hogerop te komen, hoe hard je ook werkt of je best doet. De steeds hogere kosten voor levensonderhoud en andere zaken halen velen van ons steeds in. Het is dan onverteerbaar dat er mensen door het volk geplaatst worden in ambtelijke posities, die vervolgens op vulgaire wijze met de geldbuit ervandoor gaan.

Deze politieke mannen en vrouwen dienen gestraft te worden en eventueel gestolen gelden moeten teruggevorderd worden. Dat straffen en terugbetalen moet ook als preventief voorbeeld dienen voor allen die nu aan het politieke roer staan. Leef met je salaris waarvoor je werkt en steel geen geld van het arme volk!

R. Pinas

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.