fbpx
Corrupte politici uit vorig kabinet en handlangers zullen worden opgesloten

GFC NIEUWS- Politici uit het vorige Surinaamse kabinet evenals hun handlangers zullen worden gesleept voor het gerecht en indien schuldig bevonden worden opgesloten.

Dat zeggen althans enkele goed ingevoerde ingewijden aan GFC Nieuws.

Het gaat volgens informatie ook om politieke toppers.

“Er lopen momenteel een flink aantal onderzoeken die nu al onomstotelijk erop wijzen dat er flink is gesjoemeld met overheidsgelden. Het gaat om zeer grote bedragen. Bovendien zijn de frauduleuze handelingen makkelijk aantoonbaar”.

“De kans dat deze fraudeurs op korte termijn zullen worden opgepakt is erg groot”, aldus de insiders.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.