fbpx

Coronie klaar voor tweedaagse wandelmars

Coronie is klaar om alle wandelaars en bezoekers te verwelkomen voor de Coronie Tweedaagse die vrijdag 8 en zaterdag 9 september plaatsvindt in Totness.

De Jongeren Organisatie Coronie(JOC) onder leiding van Vincent Molly en Cher Doorson hebben er alles aan gedaan om dit evenement tot een succes te maken.

Om 16.00 uur vandaag zal het startsein worden gegeven voor de eerste dag bij het CCC-gebouw. De verwachting is dat naast de individuele wandelaars meer als 18 groepen zullen deelnemen.

Het ministerie van Sport en Jeugdzaken komt met een 80 man sterke ploeg. De verwachting is dat veel lopers van de eerste dag een prodowaka zullen maken, zoals ook gevraagd is door de JOC.

Zaterdag staat het thema ‘Productie’ centraal. Op het Revoplein in Totness vindt er de hele dag een productiemarkt plaats met lokaal geproduceerde producten. Meer als 25 stands zullen hun producten tonen en verkopen aan de bezoekers.

Om 16. 00 uur start de tweede dag van de wandelmars. Ook tijdens deze mars staat het thema ‘Productie’ centraal.

Om 22.00 uur ’s avonds start een grote Afterparty in het Letitia Vriesde stadion met Co&Friends, HMG, Kasimex en Aptijt. En wie nog geen afscheid wil van nemen van Coronie kan zondag naar de cook-out komen op het Revoplein.(GFC)

Naar meer berichten...