fbpx
Coronavirus dat op kip in winkels is aangetroffen reden tot bezorgdheid

GFC NIEUWS- Dat het potentieel dodelijke coronavirus op kip die in de winkels werd verkocht is gevonden, is voor deskundigen reden tot bezorgdheid.

Volgens virologen is het een verontrustende ontwikkeling, omdat de verspreiding van het virus mogelijk ook via andere routes kan plaatsvinden. Ze waarschuwen om voorzichtig te zijn bij het inkopen van kip.

Het coronavirus is gevonden op Braziliaanse kippenvleugels die waren ingevroren en in China werden verkocht in de supermarkten. Eerder werd het coronavirus ook al aangetroffen in diepvriesgarnalen.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…