fbpx
Coronavaccin over 2 maanden al beschikbaar voor Russen

GFC NIEUWS- Over twee maanden zullen personen die wonen in Rusland op grote schaal gevaccineerd worden tegen het potentieel dodelijke en zeer ziekmakende coronavirus.

De Russen zouden daarmee het eerste land zijn die massaal tegen het coronavirus gaan inenten.

Volgens Russische media is het vaccin effectief en al getest op mensen. Experts die met het onderzoek bezig zijn hebben aangegeven dat er bovendien weinig bijwerkingen gemeld zijn.

Europese en Amerikaanse deskundigen zetten echter vraagtekens bij het project. Ze vragen zich af of het vaccin voldoende is uitgetest en het wel veilig is.

In Rusland zijn er 845.000 bevestigde coronabesmettingen. Meer dan 14.000 mensen zijn aan de gevolgen van het virus overleden.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…