fbpx

Wij zijn krankzinnig geworden, zegt de Hond

GFC NIEUWS- “Wij zijn krankzinnig geworden!”

“Dat wij nog steeds in deze vervelende coronasituatie zitten is helemaal niet nodig. Ik neem het veel deskundigen kwalijk. Er worden volstrekt verkeerde adviezen gegeven door de WHO en bijna niemand durft zijn mond open te doen. Zo zullen wij nog lang met de corona gerelateerde problemen zitten. Intussen gaan economieën helemaal kapot en mensen hun levens raken totaal ontwricht”.

“De belangrijkste manier waarop mensen besmet raken met het coronavirus wordt door de WHO niet eerlijk aan de gemeenschap verteld. Ze blijven maar vasthouden aan oude theorieën die helemaal niet kloppen”, zegt de Nederlandse sociaal geograaf Drs. Maurice de Hond.

Hij en honderden internationale experts uit meer dan 30 landen wijzen erop dat de belangrijkste manier waarop de meeste mensen besmet raken met het coronavirus niet wordt verteld aan de wereldgemeenschap. Zij zijn van oordeel dat de WHO de nieuwste en juiste informatie moet geven.

“De WHO blijft koppig en weigert het juiste verhaal te vertellen. Ze kunnen het maar moeilijk toegeven dat ze het al die tijd helemaal verkeerd hebben”, stelt de sociaal geograaf. GFC Nieuws heeft al talrijke keren hierover berichten gepubliceerd.

Bij ademen, praten, hoesten, schreeuwen, zingen, gapen en niezen komen er aerosols/microdruppeltjes vrij die het coronavirus van een besmet persoon kunnen bevatten en urenlang in de lucht blijven zweven. Zie ook link> the-coronavirus-is-airborne

BEKIJK OOK
Visionair leiderschap aanwezig om spin-offs te creëren uit de EOG-sector

Vooral in gesloten ruimtes kunnen deze microdruppels een gevaar vormen indien een met het coronavirus besmet persoon in de ruimte is, of is geweest. Ook al wordt er 2 meter afstand van elkaar gehouden.

Om de kans op besmettingen te verminderen, is het volgens de experts zeer belangrijk om gesloten ruimtes goed te luchten door ramen en/of deuren open te houden. De aerosols raken zo zeer snel opgelost en vormen dan geen groot gevaar meer. Maurice de Hond heeft om die reden een speciaal ventilatieplan opgesteld. Zie de volgende website> https://www.maurice.nl/

Zie ook onderstaande video>>>

https://www.youtube.com/watch?v=TAtarEwkzHQ