fbpx
Controversiële YouTubester plant expeditie naar Antarctica op zoek naar ‘rand van de wereld’

GFC NIEUWS- De controversiële YouTubester Logan Paul laat weer van zich horen.

Hij woonde eind vorig jaar een bijeenkomst bij van mensen die geloven dat de aarde plat is en vanavond gaat een ‘documentaire’ van hem in première waarin hij op zoek gaat naar de ‘rand van de wereld’ op Antarctica.

Het was op een van die bijeenkomsten eind vorig jaar in Denver dat de controversiële YouTubester Logan Paul plots opdook.

De man – die bijna 19 miljoen volgers heeft – kwam vorig jaar in opspraak toen hij een video opnam in een Japans bos waar mensen naartoe gaan om uit het leven te stappen.

Na een storm van verontwaardiging kondigde hij aan dat hij zou stoppen met zijn filmpjes, maar daar kwam hij later op terug.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…