Constantin schenkt weer gratis gehoorapparaten en elektrische tandenborstels

Personen die een gehoorapparaat of een elektrische tandenborstel nodig hebben kunnen liever even wachten met de aankoop. Constantin schenkt namelijk de komende weken weer gratis digitale gehoorapparaten als ook elektrische tandenborstels aan Surinaamse burgers die daarvoor een aanvraag doen.

De charitatieve organisatie heeft de afgelopen jaren al vaker deze hoogwaardige apparatuur kosteloos geschonken aan personen die slechthorend zijn of anderen die een goede gebitsverzorging belangrijk vinden.

Volgens een zegsvrouw van Constantin gaat het om gloednieuwe producten uit Duitsland.

Het maatschappelijk project wordt gesponsord door de Internationale Geor Hering Welfare Foundation (GHWF), samenwerkende internationale partners en bevriende fabrikanten in Duitsland die gespecialiseerd zijn in de productie van hoogwaardige elektrische producten.

Personen die ook een gratis gehoorapparaat of elektrische tandenborstel in ontvangst wensen te nemen, of een aanvraag willen doen voor gratis andersoortige apparaten, kunnen voor registratie contact opnemen met Constantin op de nummers 443400 of (0)8914140. Zie ook: http://constantinfoundation.org/

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

Meer nieuws