fbpx
Conservatieve schrijver verwart kritische opstelling met ruzie maken

Redactie GFC Nieuws — Benjamin Aaron Shapiro is een Amerikaanse conservatieve politiek commentator, columnist, schrijver, radiopresentator en advocaat. Hij staat bekend om zijn scherpe manier van interviewen. Vorige week vrijdag ontdekte hij dat feiten zich niets aantrekken van emoties.

Shapiro werd geïnterviewd door Andrew Neil van de BBC. De Amerikaan was niet gediend van de scherpe, kritische vraagstelling van Neil, die hij opvatte als kritiek op zijn persoon.

‘Als je me wilt bekritiseren, maakt het me niet uit, ik geef er geen bliksem om wat je van me vindt, want ik heb nog nooit van je gehoord,’ fulmineerde Shapiro. Hij voegde eraan toe dat hij niet van plan was om het interview voort te zetten. vanwege de ‘slechte motieven’ van Neil.

Shapiro leek niet te beseffen dat een scherpe vraagstelling in Groot-Brittannië niet automatisch een verschil van mening inhoudt en stormde het interview uit.

 

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.