fbpx
Conflict over huren woning resulteert in drie aanhoudingen

GFC NIEUWS- Een conflict over het verhuren van een woning heeft zondagmiddag erin geresulteerd dat drie mensen zijn aangehouden voor onder andere diefstal.

Aan de Mahlerstraat in Tilburg (NL) zou een man in zijn woning zijn vastgehouden en zijn huis zou leeggehaald worden, meldt de Nederlandse politie. Hij was ondertussen vrij en had iemand op straat aangesproken. Die had de politie gebeld.

Politieagenten troffen bij aankomst het slachtoffer, die hen snel meenam naar zijn woning. Daar waren drie mensen bezig met het verhuizen van de inboedel uit een kamer. Toen bleek dat er een conflict was ontstaan tussen een huurder en verhuurder, wat tot resultaat had gehad dat de verhuurder uit de kamer was gezet.

Familie was te hulp geschoten om te verhuizen, maar dat was uitgedraaid op een ruzie. Daarbij zou er sprake zijn geweest van mishandeling en diefstal van enkele persoonlijke spullen van de aangever. Het drietal, twee vrouwen en een man, is aangehouden.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.