fbpx
Communicatiebrunch voor verbinding met werkveld

Het Centrum voor Communicatie & Public Relations(CCPR) organiseert op woensdag 29 maart een communicatiebrunch in Courtyard Marriott met als titel: Verbinden, hoe zien de verbindingen eruit op sociaal-, maatschappelijk- en economisch niveau?

De communicatiebrunch biedt ervaringsdeskundigen de gelegenheid om in een ambiance van voortreffelijke gerechten, een speciaal samengesteld communicatiemenu, interactie te hebben met professionals uit het werkveld.

De drie ervaringsdeskundigen zullen hun visie over de verbindingen in Suriname met u delen op het gebied van communicatie, taal en leiderschap.

Suriname is een uniek land met tal van verbindingen in familie-, verenigings-, religieus, educatief-, gender-, relationeel-, bedrijfs- en politiek verband. De infrastructurele verbindingen, media verbindingen en culturele verbintenissen zijn hierbij onmiskenbaar.

Tijdens de brunch worden er onderzoeksresultaten gepresenteerd en wordt middels diverse invalshoeken ook dieper ingegaan op de vraag: hoe verbinden Surinamers elkaar en hoe zorgen deze verbindingen voor het versterken van ons zelf, onze cultuur en onze economie?

De communicatiebrunch heeft een terugkerend karakter en zal jaarlijks enkele malen plaatsvinden. De eerstvolgende staat al gepland op 28 juli 2017.

Het Centrum voor Communicatie & PR is opgericht om de onderlinge kennis van communicatieprofessionals te vergroten en tegelijkertijd trends op het gebied van communicatie uit te wisselen en het werkveld van de communicatieprofessionals te verbreden.

In oktober 2016 is ook de vereniging voor communicatie, marketing & public relations(VCMP) opgericht als platform voor de communicatiebranche. De leden wordt een pakket aangeboden ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden, trainingen, netwerkevents en een diversiteit aan communicatie activiteiten op nationaal en internationaal niveau.

Op de foto: links Angela van der Kooye(voorzitter CCPR) en rechts Jutta Soekarnsingh(hoofdredacteur Relatief! communicatievakblad).
(GFC)

Meer nieuws

Bazo- en BZV-aanvragen via Sozavo

GFC NIEUWS- De regering heeft besloten dat per 15 november alle aanvragen voor de Bazo- en BZV- verzekering bij de afdeling Basiszorg van het ministerie…

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…