fbpx

‘Communicatie zonder frustratie’

Coachpraktijk Vindlicht en ORBI Coaching starten op zaterdag 13 juni 2015 wederom met de basistraining ‘Communicatie zonder frustratie’. Deze training is zeer geschikt voor iedereen die problemen ervaart in de communicatie, zowel op de werkvloer als privé.

Angélique Seerden van ORBI Coaching: “Deze training is grotendeels gebaseerd op de principes van geweldloze communicatie waarbij luisteren zonder oordeel, met mededogen, centraal staat. Je leert luisteren naar de daadwerkelijke behoefte van de ander en die van jezelf. Ook ga je ervaren hoe het is om een volledige boodschap over te brengen, dus niet alleen wat jij niet goed vindt, maar vooral ook wat jij graag wil.”

Karina Jap a Joe van Vindlicht: “Iedereen ervaart wel eens problematische communicatie. Deze training leert je het onbewuste patroon herkennen waar je dan in vast kunt zitten én wat je anders kunt doen om op een prettige manier overeenstemming te bereiken.“

De deelnemers die reeds deze training hebben gevolgd zijn enthousiast over hetgeen zij geleerd hebben. Deelnemers uit het bedrijfsleven geven aan: ‘Ik heb een praktische tool gekregen om zowel privé als in de werksfeer in te zetten”. “Ik let nu meer op hoe ik communiceer en hoe ik mijn behoeften en verzoeken uit. En ik luister meer naar de behoefte van de ander”.

Op dit moment is er veel belangstelling voor de training vanuit verschillende scholen. Een compleet team van docenten en directie van een lagere school volgt nu samen deze training.

Seerden en Jap a Joe hopen dat nog meer scholen zich dit jaar aanmelden, omdat deze manier van communiceren niet alleen het beste in jezelf, maar ook het beste in leerlingen naar boven kan halen. Zij hebben ook politieke partijen aangeschreven om deel te nemen aan de training.

Jap a Joe: “De campagnevoering van een aantal politieke partijen was niet bepaald geweldloos. Hoe meer mensen op sleutelposities leren geweldloos te communiceren, hoe groter de stappen die wij kunnen maken als land. Daarom hebben wij besloten om de politieke partijen expliciet uit te nodigen.” Omdat de training heel praktisch is opgezet, met veel oefeningen, is het aantal deelnemers beperkt (max. 10-12).

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via http://inlakech.nu/czf, of bellen op 8912866/8661092.

Naar meer berichten...