fbpx

Communicatie hackathon in oktober

GFC NIEUWS- De communicatie hackathon om samen met vak professionals creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor lopende communicatie uitdagingen, staat gepland in oktober van dit jaar.

Marketeers, communicators, innovators en professionals uit diverse sectoren worden uitgenodigd om mee te doen aan deze hackathon.

Tijdens de hackathon gaan professionals onder begeleiding van ervaren en deskundige facilitators aan de slag met een communicatie challenge.

Op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen die impact hebben op lange termijn. Vervolgens zal een deskundige jury de winnaars kiezen en innovatieprijzen uitreiken.

De communicatie uitdagingen die er worden gepresenteerd tijdens de hackathon worden vooraf gekozen tijdens de ‘hack day’, een week vooraf aan de hackathon.

Op de ‘hack day’ kunnen professionals hun ‘challenge’ geheel gratis pitchen. De inschrijving voor de ‘hack day’ is momenteel gestart.

BEKIJK OOK
Parlement akkoord met Wet Uitvoering Chemisch Wapenverdrag

Aansluitend aan de communicatie hackathon op 26 oktober, zal CCPR, ook de communicatie awards voor dit jaar uitreiken in de categorieën: best geschreven stuk, beste slogan, beste tv-commercial, de national achievement award (nieuwe categorie) en de communicatie man/vrouw voor dit jaar aanwijzen.

Stemmen op jezelf of op jouw communicatie idool is nog toegestaan tot het einde van deze maand.

Het Centrum voor Communicatie & PR (CCPR, het nationaal platform voor communicatie in Suriname), LOGEION (de Nederlandse beroeporganisatie voor communicatie professionals) en Becoming you Nederland, zijn een duurzame samenwerking aangegaan om het communicatievakgebied in Suriname naar een hoger niveau te tillen.