fbpx
Commissie ‘Handelaren Kentekenplaat’ introduceert binnenkort een aantal maatregelen

GFC NIEUWS- In het kader van de verdere ordening van het verkeer op de openbare weg zal de Commissie ‘Handelaren Kentekenplaat’ binnenkort het navolgende introduceren.

De commissie zal voor autohandelsbedrijven de “Handelaren kentekenplaat” introduceren wat erin moet resulteren dat men niet meer aan het verkeer zal kunnen deel nemen met voertuigen zonder kentekenplaten.

Er zal streng worden opgetreden tegen personen die zonder kentekenplaten aan het verkeer deelnemen. Hun voertuigen zullen, zoals de wet dat voorschrijft, in beslag worden genomen.

Aan eigenaren van autohandelsbedrijven en anderen die in de autoverkoopbranche zitten wordt gevraagd zich door middel van een aanmeldingsformulier te registreren.

Het online aanmelden zal mogelijk zijn van 24 februari tot en met 29 februari.

Hierna volgt de periode van de financiële afhandeling waarna de lancering zal plaatsvinden.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…