Commissariaat Paramaribo Noord-Oost trekt alle vergunningen in

GFC NIEUWS- Het commissariaat Paramaribo Noord-Oost heeft besloten alle vergunningen die verleend zijn voor activiteiten in dit werkgebied tot nader order in te trekken.
De maatregel houdt verband met het op vrijdag 13 maart bevestigde positieve geval van het COVID-19 coronavirus in Suriname. Door de regering van Suriname is besloten de reeds getroffen maatregelen verder te verscherpen.
Zo zijn sociale bijeenkomsten van meer dan 100 personen verboden. In een bekendmaking schrijft districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost dat ingaande zaterdag 14 maart vanaf 00.00 uur tot nader order geen vergunningen of toestemmingen verleend zullen worden voor het organiseren van sociale bijeenkomsten of evenementen, waarbij meer dan 100 personen bij elkaar komen.
Alle vergunningen dan wel toestemmingen die verleend zijn worden tot nader order ingetrokken. Dit in het kader van de preventieve maatregelen tot bescherming van iedere Surinamer tegen de gevolgen van COVID-19, een variant van het coronavirus.
De burgervader doet een beroep op personen die een dergelijke vergunning hebben gehad, dit besluit op te volgen.

Overige berichten