fbpx
Commissariaat Paramaribo Noord-Oost trekt alle vergunningen in

GFC NIEUWS- Het commissariaat Paramaribo Noord-Oost heeft besloten alle vergunningen die verleend zijn voor activiteiten in dit werkgebied tot nader order in te trekken.

De maatregel houdt verband met het op vrijdag 13 maart bevestigde positieve geval van het COVID-19 coronavirus in Suriname. Door de regering van Suriname is besloten de reeds getroffen maatregelen verder te verscherpen.

Zo zijn sociale bijeenkomsten van meer dan 100 personen verboden. In een bekendmaking schrijft districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost dat ingaande zaterdag 14 maart vanaf 00.00 uur tot nader order geen vergunningen of toestemmingen verleend zullen worden voor het organiseren van sociale bijeenkomsten of evenementen, waarbij meer dan 100 personen bij elkaar komen.

Alle vergunningen dan wel toestemmingen die verleend zijn worden tot nader order ingetrokken. Dit in het kader van de preventieve maatregelen tot bescherming van iedere Surinamer tegen de gevolgen van COVID-19, een variant van het coronavirus.

De burgervader doet een beroep op personen die een dergelijke vergunning hebben gehad, dit besluit op te volgen.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…