Commewijne voorgelicht over MoHanA en tabak

GFC NIEUWSREDACTIE- Ook het district Commewijne kwam aan bod voor een voorlichtingsdag over MoHanA.

De MoHanA-campagne is essentieel om iedere burger van de gemeenschap bewust te maken van de persoonlijke stappen die genomen moeten worden om de spreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan. Het district werd op 19 maart aangedaan.

Ook de bewoners van dit district kregen evenals het district Nickerie naast de MoHanA-voorlichting, extra informatie over tabak. De mensen werden voorzien van flyers, handsanitizers, T-shirts, mondkapjes, bumperstickers en tassen. De PAHO heeft voorzien in alle voorlichtingsmateriaal.

Om de mensen zoveel mogelijk te bereiken met de informatie, zijn de volgende plekken in het district aangedaan: het veerplein, standjes langs de Oost-West verbinding, de Regionale Gezondheidsdienst (RGD), G.Sewradjsingh muloschool, O.S. 3 Meerzorg en O.S. 1 Tamanredjo. Tevens werd een aantal winkels voorzien van posters voor een groter bereik.

Met de voorlichtingsdag te Commewijne is een einde gekomen aan het eerste project van de districtentour. Er zal een evaluatie gepleegd worden en nagegaan worden op welke vlakken de samenleving nog meer voorgelicht kan worden.

BEKIJK OOK: Suriname kan bijna coronavrij worden als wij juist nu ons best doen

Overige berichten