fbpx
Combe Markt ontkent besmettingen kassiersters

GFC NIEUWS- Combe Markt ontkent dat twee kassiersters van haar besmet zijn met het coronavirus.

“Het is niet waar. Ik heb de journalist dat ook gezegd. Ik denk dat er een misverstand is. Niemand bij Combe Markt is besmet”, zegt directielid van Combe Markt, Sharmila Lowtoe-Mehairjan.

“Wij zijn een groot bedrijf en doen er alles aan om alle Covid-19-maatregelen in acht te nemen. Het is heel moeilijk, maar we doen alles op alles om de zaak constant te reinigen, handen van klanten te ontsmetten, afstand te houden en mond- en neusmaskers verplicht te stellen”, zegt ze.

Het directielid betreurt deze berichtgeving in de media. “Jullie kunnen het navragen bij NCCR, BOG en het Covid-team of er personeel van ons besmet is. Ze gaan ook ontkennen.”

Lowtoe-Mehairjan zegt dat alle klanten van Combe Markt gerust kunnen komen om hun inkopen te doen. “Ze hoeven zich niet ongerust te maken.”

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…