fbpx

Colporteurs en stembureaupersoneel willen uiterlijk 18 december hun gelden

GFC NIEUWS- Stembureauleden en colporteurs hebben woensdag een petitie aangeboden aan vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk.
De groep vroeg de vp aandacht voor het feit dat zij tot heden niet kunnen beschikken over hun financiële vergoeding. Normaliter wordt die volgens hun uiterlijk 2 maanden na de verkiezingen uitbetaald. Het is nu reeds zes maanden verder haalde de woordvoerder van de groep, Harvey Zinhagel, aan.
Brunswijk toonde zich dankbaar voor het vertrouwen dat gesteld is in hem en beloofde de nodige aandacht te geven aan deze zaak. “Als mensen hebben gewerkt moeten die worden uitbetaald,” haalde hij aan. Hij beloofde in de vergadering met de ministers deze kwestie te bespreken, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.
In een eerder schrijven van 27 augustus is deze kwestie reeds onder de aandacht gebracht van de minister van Binnenlandse zaken, Bronto Somohardjo. Deze gaf in de vergadering van de Nationale Assemblee van 17 november aan dat deze groep binnenkort over hun gelden zullen beschikken.
In het schrijven aan de vicepresident is hem gevraagd alles in het werk te stellen dat zij binnen een maand dus uiterlijk 18 december de gelden kunnen ontvangen. Brunswijk noemt dit een redelijk termijn en zal er alles aan doen dat de mensen zo snel als mogelijk betaald worden voor het door hun verrichte werk.

BEKIJK OOK
Politie stuit op meer dan 40 kg cocaïne in woning vermoorde man