fbpx
Collega-agenten en menigte proberen leven neergestoken politieman te redden

GFC NIEUWS- Op schokkende beelden, die massaal worden gedeeld op sociale mediakanalen, is een menigte te zien die verwoede pogingen onderneemt om het leven van een neergestoken politieman te redden.

De agent was door man, die in de 50 wordt geschat, meerdere keren met een mes gestoken in zijn gezicht, hoofd en de rest van zijn lichaam.

Zijn conditie was in eerste instantie kritiek, maar die is nu stabiel en zal hij herstellen.

De beelden die zijn gefilmd in Leyton in het oosten van Londen, tonen een man op de vloer, die was aangehouden met behulp van het publiek. Niet ver naast hem lag de gewonde agent.

Voor zeker 15 minuten waren zijn collega’s bezig om hem te reanimeren.

Muhammad Faisal, 31, zegt dat hij een verdachte zag die door ander agenten werd afgevoerd, terwijl de gewonde agent werd behandeld.

De Uber-chauffeur zegt verder: “Al die tijd probeerden ze om het bloeden te stoppen en hem te reanimeren. De eerste keer dat ik hem zijn been zag bewegen, was zeker na 5 – 7 minuten.”

“De agent lag zeker 15 – 20 minuten op de grond.”

Hij vervolgt: “Dit was een schokkend incident. Ik heb heel veel waargenomen, maar dit was schokkend – het aantal agenten en hulpdiensten.”

De agent ligt nog in het ziekenhuis, maar hij zal herstellen.

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…