fbpx

Colin Powel: ‘Alles wat Hillary Clinton aanraakt, verpest zij met haar grootheidswaan’

Generaal Colin Powell noemt zichzelf “een vriend van Hillary Clinton” die hij respecteert. Maar de kritiek die hij op haar heeft is ongezouten en laat niets over aan de verbeelding.

De klokkenluiderswebsite DCLeaks plaatste woensdag een aantal van Powell’s e-mails en gaf een beperkt aantal media toegang tot de site met een wachtwoord. Peggy Cifrino, woordvoerster van Colin Powell, bevestigde tegenover de Washington Post dat Powell was gehackt en dat de e-mails echt zijn.

“Alles wat HRC aanraakt, verpest zij met haar grootheidswaan” schreef Powell in augustus 2015 in één van de mails.

“Ik zou liever niet genoodzaakt zijn voor haar te stemmen, hoewel zij een vriendin is die ik respecteer. Een 70-jarige persoon met een lange staat van dienst, ongebreidelde ambitie, gierig, niet bereid te veranderen” schreef Powell.

Hij eindigt: “…met een echtgenoot die thuis nog steeds rotzooit met sletjes (volgens de NYP [New York Post, red.])”

Jeffrey Leeds, een zakenpartner van Powell, onthulde de enorme haat van de Clintons jegens Barack Obama. “Het presidentschap is die ene prijs die zij nog wil. Al het andere heeft zij al” schreef Leeds.

“Zij kan nog steeds niet geloven of accepteren dat Obama (‘die man’, zoals de Clintons hem noemen) haar in 2008 versloeg.”

Powell en Leeds hadden het in 2015 ook over Hillary Clinton’s gezondheid; Leeds schreef toen dat Clinton nauwelijks het trapje naar het podium kon opklimmen.

Naar meer berichten...