fbpx
Cocaïnegek die partner tot bloedens toe mishandelde in hotel dood aangetroffen in gevangeniscel

GFC NIEUWS- Een man die zijn partner ruim 15 minuten zwaar heeft mishandeld in een hotel is deze week dood aangetroffen in een gevangeniscel in Engeland.

Ronnie Gaunt werd dinsdag dood aangetroffen in zijn cel waar hij zijn gevangenisstraf moest uitzitten.
Een woordvoerder van de gevangenis zegt dat zijn dood niet corona-gerelateerd is.

De 38-jarige man werd veroordeeld voor mishandeling van de moeder van zijn kinderen, totdat ze het bewustzijn verloor, nadat ze had geprobeerd om het luxury Hilton Hotel te verlaten. De aan cocaïneverslaafde man had zwaar gedronken en schold eenieder vies en vuil uit.

Ronnie sleurde zijn 25-jarige partner aan het haar, waardoor enkele plukjes losraakten. Vervolgens greep hij haar vast aan haar keel en schreeuwde ‘je gaat nergens slet’. De vrouw probeerde te vluchten, maar het lukte niet. Hij schopte hij een aantal keren en sloeg haar in het gezicht en hoofd. Gelukkig overleefde de vrouw de aanval.

De ingeschakelde politie trof overal bloedsporen aan.

Ronnie die via een lift probeerde te vluchten, werd buiten het gebouw door de politie gearresteerd.

Hij werd in september 2019 schuldig bevonden en veroordeeld tot een gevangenisstraf van 42 maanden.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…