fbpx

Coca-Cola lanceert Coke Studio Sessions met #BeApp

GFC NIEUWS- #BeApp, een nieuw platform voor streaming van livemuziek, en Coca-Cola lanceerdeb op 15 mei de Coke Studio Sessions; een exclusieve samenwerking waarmee fans 60 opeenvolgende dagen kunnen genieten van een gevarieerde line-up van muzikale optredens.
Eén voor één zullen meer dan 100 artiesten over de hele wereld, waaronder Katy Perry, Anitta, DJ Khaled, Bebe Rexha, Miguel, de cast van de musical Hamilton en Steve Aoki ter ondersteuning van het internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan, hun fans verfrissing brengen door hun liveoptredens te streamen.
Coke Studio Sessions is het officiële debuut van #BeApp, het sociale platform voor live muziekstreaming van techneuten Ray Smith en Ross Mason.
#BeApp is een meeslepende, digitale bestemming waarmee fans op een nieuwe manier van livemuziek kunnen genieten.
In tegenstelling tot andere platformen voor virtuele concerten, biedt #BeApp een verscheidenheid aan interactieve functies, waaronder:
• In-App sharing: door livestreams te delen kunnen fans vrienden en familie uitnodigen om mee te doen aan de livestream.
• Credit/Punten: door interactie en delen via de app, verdienen fans punten en credits die kunnen worden ingewisseld voor prijzen, upgrades van functionaliteiten en meer.
• Prijzen en upgrades: De prijzen omvatten onder andere upgrades tot ‘front row seats’, shout outs van artiesten tijdens de livestream en #BeApp swag.
• ‘Front row seats’: De zogenaamde ‘zitplaatsen op de eerste rij’ bieden de fans een grotere digitale aanwezigheid tijdens de livestream, inclusief het voor alle kijkers zichtbaar maken van de foto en de naam van de gebruiker.
• Donaties: Fans hebben de mogelijkheid om een donatie te doen aan het Internationale Rode Kruis en de Rode Halve Maan ter ondersteuning van de Covid-19 hulpverlening.
“#BeApp is ontworpen om digitale connecties via een gedeelde liefde voor livemuziek mogelijk te maken en mensen hebben die connectie nu meer dan ooit nodig”, zegt Ray Smith, oprichter van #BeApp. “We zijn blij dat Coca-Cola onze exclusieve lanceerpartner is terwijl we #BeApp introduceren aan fans over de hele wereld door middel van unieke nieuwe ervaringen”.
Het eerste weekend van de livestreaming omvat optredens van onder andere Diplo, Kaskade en DJ Khaled. Herhalingen van de live concerten zullen zondag 17 mei om 16:00 uur worden uitgezonden. Andere artiesten zullen worden aangekondigd op de social media kanalen van Coca-Cola en #BeApp.
“We weten dat mensen zich eenzaam of geïsoleerd kunnen voelen als gevolg van de pandemie en Coca-Cola blijft toegewijd aan het brengen van verlichting en het bevorderen van menselijke connecties, ook al zijn we nu van elkaar gescheiden”, zei Ricardo Fort, vicepresident Global Sports & Entertainment bij The Coca-Cola Company.
“Door 60 dagen live, interactieve muziekinhoud aan te bieden die fans kunnen delen en waarvan je samen met anderen kunt genieten, hopen we dat de Coke Studio Sessions kleine, dagelijkse momenten van entertainment zullen bieden voor iedereen die zich ondertussen aanpast aan het nieuwe normaal”.
Gedurende het programma de komende 60 dagen hebben fans de mogelijkheid om rechtstreeks bij te dragen aan de inspanningen van het internationale Rode Kruis- en de Rode Halve Maan in het kader van Covid-19.
The Coca-Cola Foundation heeft inmiddels in reactie op de Covid-19 uitbraak meer dan $14 miljoen gedoneerd aan individuele Rode Kruis en Rode Halve Maan verenigingen over de hele wereld en zal middels het verdubbelen van particuliere schenkingen die via dit programma worden gedaan, hier bovenop nog een donatie van $ 3 miljoen doen.
“Het Amerikaanse Rode Kruis is dankbaar voor partners als The Coca-Cola Foundation voor de actie en inzet in deze moeilijke en onzekere tijd,” zei Koby Langley, senior vicepresident of International Services voor het Amerikaanse Rode Kruis.
“De bijdrage van The Coca-Cola Foundation ondersteunt de inspanningen van het wereldwijde Rode Kruis en het Rode Halve Maan netwerk om de verspreiding van deze ziekte te vertragen en het lijden dat de pandemie veroorzaakt, te verlichten. We zijn hen zeer dankbaar voor hun genereuze steun in deze uitdagende tijd”.
Fans kunnen zich aansluiten bij de livestreams via #BeApp, die gratis kan worden gedownload op iOS- of Android-toestellen, evenals op de YouTube pagina van Coca-Cola en https://www.facebook.com/TheCocaColaCo/

BEKIJK OOK
NDP: uitspraken Guyanese vicepresident niet accepteren en fel, maar vreedzaam protest aantekenen