fbpx

CNN krijgt er van langs na absurde berichtgeving en insinuaties over covid-19 Trump

GFC NIEUWS- Leden van de media, onder meer die van CNN, krijgen kritiek vanwege hun reacties op de berichtgeving over de coronavirus besmetting van de Amerikaanse president Donald Trump.

“De reactie van delen binnen de mainstream media is vreselijk. Ik weet niet wat ik zie. Men gaat zelfs zover dat men het over samenzweringstheorieën begint te hebben. Onder meer dat de president dit allemaal maar verzint om niet deel te hoeven nemen aan de geplande debatten met zijn politieke rivaal Joe Biden, zegt de Amerikaanse media-verslaggever Joe Concha aan FOX NEWS TV.

Concha refereert ook aan CNN-Witte Huis correspondent Jim Acosta, omdat hij tweette over het feit dat Trump geen vragen beantwoordde toen hij vrijdagavond aan boord ging van een helikopter die hem bracht naar het ziekenhuis.

BEKIJK OOK
77-jarige bejaarde man bij voordeur overrompeld door rover

“Met andere woorden, terwijl een helikopter aan het wachten is om de president naar het hospitaal te brengen, had hij moeten stoppen, naar de pers moeten lopen terwijl hij koorts, koude rillingen en een zeer besmettelijk virus heeft, om met journalisten te praten?”

“Weet je wat er zou zijn gebeurd als hij wel was gestopt om met ze te praten? Natuurlijk zou CNN hebben gemeld dat Trump ondanks hij weet dat hij covid- 19 heeft, naar de pers loopt om hen doelbewust met het virus te besmetten”, aldus Joe Concha tegen FOX NEWS TV.

President Trump evenals critici hebben het talrijke keren gezegd.  “CNN is fake news”, aldus Donald Trump.