fbpx

Clubpresident Abrahams teleurgesteld in Surinaamse media

“Het is zwaar te betreuren hoe de media in Suriname omgaat met de ontwikkelingen van sv Robinhood te Curacao”, luidden de woorden van clubpresident Ramon Abrahams, schrijft QN-sport.

Hij kan het totaal niet vatten dat er bitter weinig belangstelling getoond is vanuit Suriname.

Abrahams zegt verder heel blij te zijn met het feit dat het 1ste doel is bereikt, de finale dus. Ook het gevoel naar het thuisfront toe voelt bijzonder goed aan.

Aan de hand van het spel beschrijft hij zijn ploeg als oppermachtig te zijn geweest in de halve finale. Dat zijn jongens zich zo etaleren op dit podium, verbaast de voorzitter met een ijzersterke discipline niet; hij wijst hieromtrent op hoe laag de club stond toen hij de vereniging overnam.

BEKIJK OOK
Milieubewustzijnssessies voor jonge Miss-kandidaten

Ook over zijn jeugdige spelers spreekt hij heel veel lof uit; hij denkt dat hun uitmuntende prestaties ook met de invloed van de oudere spelers te maken hebben gehad: “Alles paste gewoon goed in elkaar”.

Bestuurslid John Rijsdijk is eveneens dolblij met het resultaat, maar geeft ook aan dat Robbinhood meer dan terecht is in de finale. Niet alleen is hij blij voor de Robinhood-fans, maar ook voor de gehele Surinaamse samenleving.