fbpx
CLO bespreekt TWK-aanvulling en 25% loonsverhoging tijdens bijzondere assemblee van ambtenaren

GFC NIEUWS- De Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) roept middels een schrijven alle ambtenaren op voor 17 november voor het bijwonen ban een bijzondere assemblee van ambtenaren.

De agendapunten voor deze vergadering zijn de TWK-aanvulling en de 25% loonsverhoging. Het schrijven is getekend door de voorzitter van de CLO, Ronald Hooghart.

Intussen heeft de regering de ambtenaren een bonus toegezegd van SRD 300. In de samenleving is er veel kritiek op de zogenoemde bonus.

Vele burgers zien dit als zand in de ogen strooien en geven aan dat de regering dit doet, omdat zij bang is voor de mogelijke acties vanuit de CLO.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.