fbpx

Cirkel Group Kidz Bazaar moet interesse in ondernemerschap bij kinderen aanwakkeren

Cirkel Group N.V. organiseert in verband met haar 20-jarig bestaan, een Kidz Bazaar voor alle kinderen tussen de 5 en 15 jaar. Het doel van deze Kidz Bazaar is om kinderen en jongeren hun ondernemerschapskwaliteiten en –vaardigheden te laten ontplooien.

Op eerdergenoemd evenement krijgen kinderen de kans om, kosteloos, tweedehands speelgoed, boeken en andere artikelen te verkopen aan het publiek. Ook zelfgemaakte lekkernijen, sieraden en craft items mogen zij aan de man brengen op deze vrijmarkt, die geheel wordt opgezet en bekostigd door Cirkel Group. N.V. De bazaar wordt gehouden op 26 september a.s. op de parkeerplaats van KFC, Pizza Hut en Blokker aan de Wilhelminastraat.

Met dit evenement hoopt Cirkel Group N.V. een impuls te geven aan de doelgroep om ondernemerschapsvaardigheden op te doen, zoals overtuigen, presenteren, onderhandelen en kunnen omgaan met geld.

“ Het 20-jarig jubileum van Cirkel Group N.V. is voor ons een bijzondere mijlpaal en daarom maken wij van deze gelegenheid gebruik om iets terug te doen voor de Surinaamse gemeenschap. Wij kiezen voor het stimuleren van jong ondernemerschap, omdat ondernemen de motor is van de Surinaamse economie, Wij zijn van mening dat de kunst van het ondernemen te leren valt en dat dit al op jonge leeftijd gestimuleerd kan worden. Wij willen de Surinaamse jeugd op een leuke en educatieve manier kennis laten maken met ondernemen en hen te leren hoe ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien en maatschappelijk kunnen groeien”, aldus de initiatiefnemer Arun Hindori, President Supervisory Board van Cirkel Group N.V.

Het is de bedoeling dat de Kidz Bazaar een jaarlijks terugkerend evenement wordt. De registratie is reeds gestart en wordt op 20 september 2015 afgesloten.

Overige berichten