fbpx
Facebook Pagelike Widget

Circus Havana Cuba naar Suriname

Het Circus Havana Cuba reist door Europa en de regio en heeft altijd een hoog aantal bezoekers van jong tot oud.

Het circus bestaat uit 14 artiesten waaronder clowns, acrobaten, goochelaars en stunters. Voor de meeste van hen is dit hun eerste bezoek aan Suriname.

De acts worden proffesioneel uitgevoerd en zien er kleurig en vrolijk uit. De bezoekers worden 2 uur lang bezig gehouden.

Er zijn in totaal 17 shows gepland. Van 3- 6 april en op 11-12 april zijn er 2 shows per dag en wel van 17.30 uur – 19.30 uur en 20.30 – 22.30 uur.

De entree voor kinderen tot en met 2 jaar is geheel gratis.
Kinderen tot en met 8 jaar betalen SRD 17,50 en iedereen boven 8 jaar betaald SRD 25,-

VIP- kaarten zijn te verkrijgen voor SRD 100,- en worden besteld via het mobiel nummer 8899705. VIP- gasten parkeren op het terrein van Flamboyant en ontvangen tijdens de show drank en snacks.

De initiatiefnemers zijn Edwin Gefferie van Solo Promotions en Akash Benie van Triangle Entertainment. De locatie is het Flamboyant Park.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.