fbpx

CIC lanceert nieuwe waspoeders met vernieuwd OZON logo

Vandaag sluit CIC de viering van haar 50-jarig bestaan af. Als onderdeel van de afsluiting, vindt de lancering van het vernieuwde OZON logo plaats. Het vernieuwde OZON logo is strakker, moderner en zal het bedrijf verder versterken om haar doelen zowel lokaal als internationaal te bereiken.

Met de lancering van het nieuwe logo, wordt meteen een vernieuwde look & feel gegeven aan de bekende OZON waspoeders en wasverzachters. OZON: Dynamisch, flexibel en ambitieus.

Kathleen Healy, directeur CIC: “het merk OZON is sinds onze oprichting in 1985 onze trots. Het OZON-logo heeft ons goed gediend, met slechts kleine veranderingen door de jaren heen. Met dit vertrouwde logo hebben we zowel lokaal als in de exportlanden goede successen weten te behalen. Vanaf het begin is het ons doel geweest om een nieuw, geüpdate logo te introduceren dat niet ver van het oorspronkelijke ontwerp verwijderd was. Met dat in gedachten hebben we al vroeg afgesproken dat hierbij consistentie in het letterontwerp en kleurenpalet erg belangrijk was. Na maanden van ontwikkeling kwamen we aan bij ons definitieve ontwerp. We zijn van mening dat ons nieuwe logo trouw blijft aan onze roots, terwijl het nog steeds de evolutie van ons merk weerspiegelt. Dit nieuwe logo laat nu beter zien wat OZON is: dynamisch, flexibel en ambitieus.”

BEKIJK OOK
Bestuur PVV heeft onderhoud met president

Aisha Esseboom, marketing manager CIC: “gedurende de laatste 18 maanden heeft het R & D-team onvermoeibaar gewerkt aan de strategie voor de verbeterde waspoeders. Tientallen formuleringen en ontwerpen zijn getest door niet alleen het laboratorium, maar ook door onze OZON-klanten. We hebben er alle vertrouwen in dat wij, samen met onze klanten, de perfecte combinatie hebben gevonden van alle aspecten die nodig zijn om te slagen in deze zeer concurrerende sector.”(GFC)