CIC doneert schoonmaakmiddelen aan tehuizen

GFC NIEUWS- Hygiëne speelt één van de belangrijkste rollen in de bestrijding van het COVID-19 virus en daar is CIC zich van bewust.
CIC is er altijd trots op geweest om kwaliteitsproducten te leveren voor een veilige en schone omgeving. In deze ongekende tijd, die ons allemaal treft, zijn het met name de risicogroepen waar extra aandacht aan moet worden besteed. Met die gedachte heeft CIC onlangs aan 5 verschillende tehuizen producten gedoneerd.
Nos Kasita, de Esther Stichting, Stichting Bethaljada, Bejaardentehuis Fatima Oord en Kinderhuis Maria Hoeve ontvingen deze week allen een pakket met verschillende schoonmaakmiddelen. Het pakket bestond onder meer uit Sun Bleach, Ozon Sanitizing Spray en Klinol vloeibare wasmiddel.
“Met dit pakket willen we de tehuizen stimuleren om juist nu, wat extra tijd te besteden aan de schoonmaak en het desinfecteren van de ruimtes. Daarnaast speelt ook de persoonlijke hygiëne een belangrijke rol. Wij hebben de tehuizen daarom tevens voorzien van voldoende zeep zodat de bewoners er gebruik van kunnen maken; voor het wassen van de handen bijvoorbeeld”, aldus Kathleen Healy, managing director van CIC.
Bij de productie van de schoonmaakmiddelen en ook op de kantoren, staat de gezondheid van de medewerkers hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft daarom hygiëne protocollen aangescherpt en blijft erop toezien dat de medewerkers zich in een zo veilig mogelijke omgeving bevinden.

Overige berichten