fbpx
CIC doneert schoonmaakmiddelen aan tehuizen

GFC NIEUWS- Hygiëne speelt één van de belangrijkste rollen in de bestrijding van het COVID-19 virus en daar is CIC zich van bewust.

CIC is er altijd trots op geweest om kwaliteitsproducten te leveren voor een veilige en schone omgeving. In deze ongekende tijd, die ons allemaal treft, zijn het met name de risicogroepen waar extra aandacht aan moet worden besteed. Met die gedachte heeft CIC onlangs aan 5 verschillende tehuizen producten gedoneerd.

Nos Kasita, de Esther Stichting, Stichting Bethaljada, Bejaardentehuis Fatima Oord en Kinderhuis Maria Hoeve ontvingen deze week allen een pakket met verschillende schoonmaakmiddelen. Het pakket bestond onder meer uit Sun Bleach, Ozon Sanitizing Spray en Klinol vloeibare wasmiddel.

“Met dit pakket willen we de tehuizen stimuleren om juist nu, wat extra tijd te besteden aan de schoonmaak en het desinfecteren van de ruimtes. Daarnaast speelt ook de persoonlijke hygiëne een belangrijke rol. Wij hebben de tehuizen daarom tevens voorzien van voldoende zeep zodat de bewoners er gebruik van kunnen maken; voor het wassen van de handen bijvoorbeeld”, aldus Kathleen Healy, managing director van CIC.

Bij de productie van de schoonmaakmiddelen en ook op de kantoren, staat de gezondheid van de medewerkers hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft daarom hygiëne protocollen aangescherpt en blijft erop toezien dat de medewerkers zich in een zo veilig mogelijke omgeving bevinden.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…