fbpx
Choi’s ontkent: medewerker niet besmet met het coronavirus

GFC NIEUWS- De leiding van Choi’s Supermarkt ontkent dat een medewerker besmet is met het coronavirus.

“We hebben de melding ontvangen dat er een bericht rondgaat via o.a. WhatsApp dat er een werkster van Choi’s Zuid besmet zou zijn met Covid-19 en in het Wanica Ziekenhuis zou zijn opgenomen. Dat willen we hierbij ontkrachten en aangeven dat dit FAKE-NEWS is,” laat het bedrijf weten.

“Het coronavirus is in Suriname en kan een ieder treffen. Iedereen is een potentiële drager en we zullen er rekening mee moeten houden dat er het komende jaar tot er een vaccin is mensen besmet blijven raken. Dat kan een ieder overkomen onafhankelijk van waar een persoon woont of werkt”, wordt verder aangehaald.

“Vanaf de eerste meldingen heeft Choi’s Supermarkt direct actie ondernomen en maatregelen getroffen om verspreiding te helpen beperken/ voorkomen zoals de 1.5m-afstandstrepen bij de kassa, vloerstickers en handen desinfecteren bij de ingang. Dat blijven we ook doen totdat het weer versoepeld kan worden op advies van het Covid-19 Managementteam.”

“Wanneer er in de toekomst wellicht besmettingen zullen zijn, zal Choi’s Supermarkt daarop anticiperen en de juiste acties ondernemen om besmettingen te voorkomen aan de hand van de richtlijnen die gelden.”

“Het is erg jammer dat er personen zijn die met fake-news of berichten die niet gecheckt zijn, proberen aandacht te krijgen of onrust te zaaien.”

“Choi’s Supermarkt zal zich desondanks blijven inzetten om de verspreiding van het virus te helpen voorkomen, want het kan voor personen met een slechte weerstand of onderliggende klachten een groot risico zijn. Daar mag niet te luchtig over worden gedaan en een ieder moet zijn verantwoordelijkheid hiertegen nemen,” aldus een bericht van Choi’s Supermarkt.

Meer nieuws

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.