fbpx

Chinese winkeliers stomverbaasd over vitaliteit Paul Somohardjo: hij is als een 20- plusser

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Enkele Chinese winkeliers in Paramaribo zeggen stomverbaasd te zijn over de vitaliteit en werkmentaliteit van de leider van coalitiepartij Pertjajah Luhur (PL) Salam Paul Somohardjo.

Zij vragen zich af waar Somohardjo (78) al zijn levenskrachten en jeugdig uiterlijk vandaan haalt.

De voorman van de sociale partij die nooit slaapt is volgens informatie haast 16 uur per dag, 7 dagen in de week, druk in de weer met verschillende activiteiten om verbetering te brengen in de leefkwaliteit van de Surinaamse burgers die het niet breed hebben.

Onder meer met het verder uitbreiden van de ABOP- PL- Volkswinkels waar een ieder tegen lagere prijzen levensmiddelen kan aanschaffen.

In dit kader gaat de sociale leider zelfs zo ver, dat hij zeer regelmatig naar sommige eigenaars van Chinese supermarkten gaat om samen met hen uit te pluizen wat de inkoopsprijzen van wel honderden veelgevraagde items zijn.

De voormalige DNA- voorzitter en minister van Sociale Zaken zoekt zelf alle relevante details tot op de bodem uit om een beter beeld te krijgen wat er op het prijzenvlak binnen het supermarktgebeuren speelt.

BEKIJK OOK: SNEL BUIKVET VERWIJDEREN MET KGL- AFSLANKBEHANDELING

Zijn doel is om de laagste prijzen te kunnen aanbieden in de Volkswinkels, maar ook door de concurrentiestrijd die hij aangaat de prijzen in andere winkels te reduceren.

“Dit is echt niet normaal. Waar haalt deze goede man zijn krachten vandaan? Wordt hij dan nooit moe? Wanneer wij nog slapen en moeten bijkomen van de vorige dag hard werken is hij al helemaal fris en superactief”.

BEKIJK OOK
Suriname veel te laks met aanpak zuiplappen en hardrijders op openbare wegen

“Hij lijkt wel een machine die niet moe wordt, gaat uren achtereen door en is sterker dan een gemiddelde 20- plusser”, vertellen de drie supermarkteigenaars aan GFC Nieuws.

De eigenaar van een supermarkt aan de Jozef Israëlstraat in het noorden van Paramaribo verklapt aan GFC dat Somohardjo hem zelfs na elf uur in de avond belt om lang en breed te discussiëren over prijzen van producten.

Hij zoekt uit op welke wijze die voor een lagere prijs aan het volk kunnen worden aangeboden.

Eerder dit jaar vroeg een Nederlandse zakenman zich ook al publiekelijk af wat het geheim is van Somohardjo’s zijn bijzondere krachten en jeugdig uiterlijk.

Gesuggereerd werd dat hij ook, net als veel van zijn politieke en zakenvrienden, het natuurmiddel Tomba gebruikt om zijn vitaliteit te versterken.

Dat werd echter altijd ontkent door Somohardjo.

Ook een goede vriend van de politicus, zakenman en weldoener die dagelijks in contact met hem staat en veel weet over zijn privéleven, Geor Hering, verzekert GFC dat Somohardjo het natuurmiddel Tomba niet gebruikt.

“Paul gebruikt geen Tomba. Hij loopt elke dag een paar kilometer, traint met zware gewichten, slaapt heel goed, gaat in de zon voor vitamine D, heeft een gezond sociaal leven en bovenal een positieve mindset”.

“Daarnaast heeft hij genetisch ook heel erg veel mee”, aldus Geor Hering.