fbpx
Chinese vrouw deed alsof ze coronavirus had om verkrachter af te schrikken

GFC NIEUWS- Een Chinese vrouw is haar verkrachter te slim af geweest.

De vrouw die alleen thuis was, werd geconfronteerd met een inbreker toen ze op bed lag.

De inbreker greep haar vast en legde zijn hand over haar mond. Haar reactie: ”ik hoestte en zei dat ik net thuis was van Wuhan”.

Het was de 25-jarige Li die zich wist staande te houden in de moeilijke situatie. De vrouw woont op zo’n drie uur rijden van Wuhan, het epicentrum van de corona-uitbraak.

De uitspraak: “ik ben net terug van Wuhan. Ik ben geïnfecteerd en besloot mij af te zonderen van anderen,” joeg de man de stuipen op het lijf.

De man greep haar telefoon en wat kleingeld in haar tas was en verliet in allerijl de woning.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.