Chinese president Xi Jinping wenst Santokhi een spoedig herstel toe

GFC NIEUWSREDACTIE- De Chinese president Xi Jinping betuigde zijn medeleven aan de president van Suriname Chandrikapersad Santokhi over de telefoon en wenste hem snel herstel van COVID-19.

Xi zegde wederom zijn steun toe in het kader van de strijd tegen de epidemie in Suriname.

Santokhi testte vorige week zaterdag positief op COVID-19.

In een update zegt de president dat het de goede kant opgaat. ” De dokter is geweest en als het zo doorgaat, word ik zaterdag genezen verklaard. Alle testen zijn goed. Ik heb de afgelopen dagen niet stil gezeten, zo had ik gisteren top politiek overleg via Zoom en behandel ik alle stukken thuis. Deze worden door de bode opgestuurd, ontsmet en aan mij geleverd. Volgens deze route gaat het weer terug.”

“Ik hoop dat ik zaterdag genezen word verklaard, zodat ik maandag weer volop aan de slag kan.
De verplichte rust heeft me goed gedaan. Wan ogri e tja wan bun! Ik dank een ieder voor de steun. Ook dank ik de medewerkers die thuis hard aan het werk zijn. Het werk gaat altijd door!”

Overige berichten