fbpx

Chinese organisaties ondersteunen in strijd tegen Covid-19 met goedkope mondmaskers

GFC NIEUWS- Het aantal actieve Covid-19-gevallen is elke dag aan het stijgen.
Hierdoor hebben de frontlinie medewerkers het erg zwaar met de zorg van de patiënten. Vandaar dat wij ook een bijdrage willen leveren voor het bestrijden van de Covid-pandemie.
Verschillende Chinese organisaties waren al vanaf het begin van de Covid-19-pandemie bezig met donaties van medische spullen aan verschillende overheid instellingen in het bijzonder de gezondheidssector.
Uit informatie van de WHO en andere landen hebben wij gezien dat het dragen van een mond-en neusbedekking wel helpt tegen het verspreiden van het virus. Vandaar dat het een van de Covid-maatregel van de regering, voor het indammen van de Covid-situatie, is het verplicht dragen van mond-en neusbedekking buiten eigen huis en in het bijzonder bij het betreden van ruimten.
“Wij hebben opgemerkt dat niet eenieder, in het bijzonder de sociaal zwakkeren groep niet kan voorzien van een goeie kwaliteit mondmasker, ook deze groep moet niet in de steek gelaten worden, terwijl zij ook recht hebben op een goede gezondheid,” zegt Wang Rui, DNA-lid van de VHP.
Op grond hiervan hebben Chinese organisaties besloten een partij mondmasker (100.000 stuks) tegen een redelijke verkoopprijs aan te bieden aan de gemeenschap, zodat elke burger in het bezit is van een mondmasker.
De mondmaskers zullen op verschillende locaties tegen een redelijke prijs van SRD 1,- per stuk worden verkocht. “Graag willen wij degene vragen die al in het bezit zijn van mondmaskers, niet hieraan deel te nemen. De bedoeling is om de sociaal zwakkeren of de minder draagkrachtige groep te helpen, zodat een ieder in aanmerking komt voor een mondmasker. Graag vragen wij aan een ieder geen misbruik te maken van deze gelegenheid door maskers op te kopen en weder te verkopen tegen een hoge prijs. In deze moeilijke tijd moeten wij elkaar helpen om gezamenlijk de Covid-19- pandemie te kunnen bestrijden,” aldus Wang.
Een persoon mag per keer maximaal 20 stuks mondmaskers kopen.
De verkooplocaties zijn:
1. Red Apple
Adres: Indira Gandhiweg 305
2. Red Apple
Adres: Indira Gandhiweg 2
3. CY Coffee
Adres: Hk. Gompert-/ Plutostraat 38
4. Autoparts Finder
Adres: Kwattaweg 399
5. Autoparts Finder
Adres: Hk. Gompert- / David Simonstraat 123

BEKIJK OOK
Standaarden gewenst binnen securitybranche