fbpx
Chinese man vermoord echtgenote en dumpt in stukken gehakte lichaam in septische tank

GFC NIEUWS- Doodsbange huurders van een appartement in Hangzhou hebben hun woning in allerijl verlaten, nadat de politie bekendmaakte dat een bewoner zijn echtgenote had vermoord en haar gehakte lichaam in de septische tank had gedumpt.

“Ik ben nu bang om daar te wonen. Straks kruipt er iemand uit het toilet. Ik ben bang voor geesten. De geest van de vrouw zal hier ronddwalen,” zijn enkele bange reacties.

De politie in Hangzhou, China, maakte de lugubere moord afgelopen zaterdag bekend.

Volgens de politie werd mevrouw Lai, 51, op 5 juli in haar slaap vermoord door haar echtgenoot Xu Guoli, 55.

Vanaf toen is de politie op zoek naar de vrouw. Tijdens diverse interviews gaf de man aan geen idee te hebben waar zijn vrouw was. Hij huilde zelf tijdens gesprekken met de media.

Na 18 dagen werden menselijke resten ontdekt in de septische tank. Sectie wees uit dat het delen van zijn vrouw waren.

Xu is gearresteerd.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.