fbpx

Chinese handelsgroep en Lotus Group Nederland doneren medische verbruiksartikelen aan VHP

GFC NIEUWS- Dinsdag heeft Melissa Melissa Seenacherry, de levenspartner van VHP-voorzitter Chan Santokhi, donaties ontvangen van twee bedrijven.
De eerste donatie betrof twee beademingsapparaten welke door de Chinese handelsgroep Association of Chinese Enterprises Suriname, is geschonken. Bij het in ontvangst nemen van de apparaten gaf Seenacherry aan dat de apparaten zeer welkom zijn.
“Terwijl ik hier sta, adem ik in en uit, en u allemaal ook. Door te ademen krijgen we zuurstof naar binnen. We staan er niet stil bij hoe belangrijk ademhalen is, omdat wij ademen als vanzelfsprekend zien. Voor ernstige zieke patiënten die moeite hebben met ademen, zijn deze machines hun redding,” haalde ze aan.
Seenacherry: “Ik ben blij dat bedrijven die hier in ons land actief zijn, ook een bijdrage leveren in de strijd tegen het coronavirus. Ik wil de Associatie van Chinese Bedrijven in Suriname dan ook hartelijk bedanken voor dit prachtig gebaar. De Associatie laat met dit gebaar zien dat ze betrokken is en zich betrokken voelt met onze Surinaamse samenleving. Namens de VHP wil ik u hartelijk bedanken voor al het harde werk dat jullie samen met jullie staf en personeel tot nu toe hebben verzet.”
Eén beademingsapparaat werd vervolgens overgedragen aan de vertegenwoordiger van het St. Vincentius Ziekenhuis en één aan de directeur van het Wanica Ziekenhuis.
De tweede donatie betrof de overhandiging van 1000 stuks mond- en neuskapjes die gedoneerd zijn door Lotus Group Nederland.
“Wij van de VHP zijn heel dankbaar dat de Lotus Group zich ontfermd heeft over de samenleving. Het is heel mooi om te zien dat er ondersteuning wordt gegeven tijdens minder goede tijden. Deze neus-en mondkapjes zullen gedistribueerd worden onder de sociaal zwakkeren van het district Nickerie,” haalde Seenacherry aan.

OOK INTERESSANT
Update: Man die na zware mishandeling werd overreden in ziekenhuis overleden, drie verdachten aangehouden